TEAM LEADER PRO - et 10 ukers inspirerende, online mentorprogram, som styrker nåtidens 3 suksessfaktorer

Kriser, høyt tempo, og grønt skifte... Det holder ikke lenger å være faglig sterk. De aller beste - som vokser også i krisetider, er dyktigere enn andre på 1. TEAMDYNAMIKK, 2. BÆREKRAFTSARBEID, og 3. SMARTERE JOBBING. Allerede etter 2-3 ukers trening merker du forskjell fordi du øker teamets produktivitet. Så får du i gang bærekraftsarbeidet, og styrker deretter evnen til å jobbe smartere. Det gir en synergieffekt - og dere står bedre rustet til å takle press og møte fremtiden.

TEAMDYNAMIKK

Hvor trygg er du NÅ på hvordan du skal lede for å hente ut potensialet - og løfte teamdynamikk, tillit, produktivitet, og samarbeidsevne? 

1. Veldig usikker,  2.Passe,  3. Veldig trygg

Lær mer ved å ta testen under 

BÆREKRAFTSARBEID

Hvor trygg er du NÅ på hvordan du skal lede for å få teamet til å se mulighetene, ta eierskap, og integrere bærekraft i det de jobber med?

1. Veldig usikker,  2.Passe,  3. Veldig trygg

Lær mer ved å ta testen under

SMARTERE JOBBING

Hvor trygg er du NÅ på hvordan du skal lede for å løfte teamets vilje og evne til å jobbe løsningsorientert og smartere?

1. Veldig usikker,  2.Passe,  3. Veldig trygg

Lær mer ved å ta testen under

Er dere et High Performance-team? Ta testen!

Marianne Groven, Sustainability Director ELOPAK

”Er du på jakt etter enkle grep for å utvikle deg som leder og stå i presset? Vil du få folk med deg i endringsprosesser? Jobbe enda smartere sammen? Da kan du finne mye interessant og lærerikt i dette programmet.”

I Team Leader Pro får du praktiske tips, metoder, og støtte som utvikler og løfter lederskap og team

 • Du lærer å ta enkle, forskningsbaserte grep som øker teamets evne til å samarbeide, integrere bærekraft i verdiskapingen, og modernisere - slik at dere blir bedre rustet til å møte fremtiden og takle høyt press.
 • Du får daglig hjelp, nyttige verktøy, og oppmuntring.. Øktene er korte med en miks av e-poster, pdf'er, og 5-10-minutters videoer.
 • Du lærer om hva og hvordan du kan styrke TEAMDYNAMIKK, BÆREKRAFTSARBEID, og MODERNISERINGSEVNE.  
 • Du får trening, veiledning, og øving i ett. Team Leader Pro egner seg for ledere som vil utvikle sitt lederskap under praktisk og oppmuntrende veiledning. Beregn 2-3 timer/uke. Den tiden får du igjen! 
 • Du lærer deg praktisk ledelse og spesifikke metoder som gir resultater.
 •  Du blir trygg på HVA som skal til, og HVORDAN du løfter ditt team fra middelmådig til High Performance-nivå.  

30 dagers fornøydgaranti. Mulighet for 1:1-coaching.

Mange ledere er faglig dyktige, men ikke trente i de praktiske, menneskelige ferdighetene som skal til for å lykkes nå.

Tenk om du kunne styrke ditt lederskap slik at du vet hvordan og hva du skal gjøre for å hente frem potensialet i teamet, integrere bærekraft i verdiskapingen, og drive med kontinuerlig modernisering i tillegg til det operasjonelle?

Akkurat det får du lære og trene på i dette mentorprogrammet. Daglig i 8 uker får du hjelp, tips, verktøy, metoder, oppmuntring, og støtte som løfter ditt lederskap til 2030-nivå.

Og stå bedre rustet til å takle press og møte fremtiden.

"Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefale leder på alle nivåer å ta dette kurset."

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division, JOTRON

"Dette kurset traff meg spot-on i en hverdag med mye endringer, behov for å finne løsninger, og få folk med. Jeg har lært enkle, effektive verktøy som gir meg og andre en bedre hverdag. Dette er noe alle ledere trenger"

- Jon A. Holmberg, Strategic Logistics Manager, NOAH

"Veldig bra at det er nettbasert. Man kan velge tiden selv, blir ikke trukket ut fra jobben, og kan lære i fred og ro. Videoene er informative, personlige, lettfattelige, og motiverende"

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Selv som erfaren prosjekt- og endringsleder, har jeg lært nye, verdifulle metoder jeg kan bruke umiddelbart i en hektisk hverdag. Dette er vel verdt både tid og innsats, fullt mulig å få inn i en presset hverdag og anbefales sterkt!"

Linda Berglund, Document manager, PHARMAQ

"Opplegget fungerte mye bedre enn jeg fryktet. En skeptiker er omvendt til ambassadør. Fleksibelt. Mye bra informasjon. Et meget godt opplegg😊 "

Terje Ulltang, Teknisk sjef, NOAH

"“The 3C-method (one of the communication-methods) is a simple structure that works incredibly well. We’ve climbed a huge mountain and are soon standing at the top!”. "

Anders Haraldsen, Supply Chain Planner

"«Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning «hånd i hånd»"

Margrete Eiken, Quality manager, NOAH Solutions AS

PRAKTISK INFO

 • EGENINNSATS: Beregn ca 3 timer/uke i 8 uker (leksjoner, øvelser, og implementering/øving). Tiden du investerer får du garantert igjen.  
 • LEARNING-BY-DOING: Du øver på det du lærer rett inn i hverdagens oppgaver og møter.
 • ON-LINE: Programmet er 100% nettbasert og tilgjengelig 24/7 i 12 måneder.
 • KORTE VIDEOØKTER & EPOSTER: Motiverende 5-10 minutters økter og korte øvelser.
 • 1:1 COACHING INNGÅR IKKE, men er mulig å legge til (ta kontakt).
 • PRIS: 8.900,- med 100 % FORNØYDGARANTI ved gjennomført program.

100% FORNØYDGARANTI

Ta kontakt hvis du er klar for å løfte ditt lederskap til nåtidens mest effektive mindset, ferdigheter, og lederstil - og gjøre større forskjell i verden. Ingen tid å miste! 100% fornøydgaranti (forutsetter gjennomføring av programmet)

Close

50% fullført

Hei! Jeg tar kontakt med deg omgående om Change Fast-track programmet.

Gleder meg!