REFERANSER & KONTAKT

Hvilke resultater får våre kunder - de som har tatt Lederhjelpens kurs, programmer, eller blitt coachet? Her er noen eksempler:

 

'MODERNE LEDELSE & ENDRING'

6-ukers programmet 'Få folk med' gir garantert resultater. Dette har andre fått til og erfart:

Christian Omholt, COO Kongsberg Space Electronics: 

 
"Jeg har lært at det er spesielt nyttig å få en god start. Når fundamentet vel var der, blomstret kollegene mine, og den endelige løsningen ble utmerket. Til oss utålmodige ledere: Slow down to speed up-metodene jeg lærte resulterte i modernisering, økt effektivitet og konkurranseevne.

Vi har spart 50–70 arbeidstimer for organisasjonen pr. måned. I tillegg nyter vi av klarere informasjon og bedre beslutninger - en verdi som kan være vanskelig å estimere, men tallene kan være veldig høye."

Mari Grande Austad, SHE & Regulatory Manager, ExxonMobil  

"Mitt viktigste valg ved starten av en krevende bedriftsendring der over 80% av arbeidsstyrken ble overtallige var å bli med på Få Folk Med.

Programmet sikrer at alle deler av en endring utformes og implementeres. Kombinasjonen av videoleksjoner, øvingsoppgaver og Efwa’s personlige coaching i de ulike fasene av endringen var til uvurderlig nytte. Vi er stolte over resultatet!"

Anne Marie Vosskötter, Specialist Director Supply Chain, Elopak AS:

"Jeg engasjerte Efwa for å lære meg lede en stor, kompleks oppgave. Utfordringen var å legge «silo-tenkning» til side og finne helhetlige løsninger i samarbeid med en tverrfaglig gruppe som hadde sterke personligheter, og ulik virkelighetsoppfatning og prioriteringer. Med 'Slow Down to Speed Up'-metodene har jeg skapt gjensidig forståelse og en felles plattform. Det var gull verdt! På nærmest magisk vis gikk selve arbeidet som en lek. Resultatet er godt forankret, også i toppledelse og med stakeholders - og uten konflikter i gruppen. Alle drar i samme retning. Det har gått over all forventning. Dette er uvurderlig kunnskap som bidrar til et bedre arbeidsmiljø, mindre motstand og raskere resultater – og større arbeidsglede. Det er gøy å lykkes og å føle at man spiller på lag! Dette gir oss energi til å starte flere endringer og forbedringer, så vi er kommet inn i en positiv sirkel. Tusen takk Efwa!

"Opplegget er en fin måte å utvikle ledere på for å få folk med og fostre en løsningsorientert, endringsdyktig, og samhandlende bedriftskultur."

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Det har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Kan anbefale ledere på alle nivåer å ta dette kurset."

Jon A. Holmberg, Manager Rack Config. Operation Division, JOTRON

Roger Taftø, ELOPAK Corp. Safety & Quality Sr manager

“We loved it. This training helped leaders shift their mindset to a supportive, coaching leadership style increasing productivity, safety, and profitability - by learning easy-to-use communication tools to improve impact in dialogues and unlock smart thinking."

'LØFT TEAMET DITT - JOBB SMARTERE' 

Dette programmet løfter teamdynamikk og gjør at dere jobber smartere, ikke hardere ifølge:

Ema Wasserek, HR Business Partner, ELOPAK GmbH

“Working with Efwa has been a pleasure and very helpful. Through her Slow Down to Speed Up methods we have achieved a positive change in the way we work and communicate. Her methods provide exactly what she promises. I encourage everyone to be part of this experience. Thanks again for your help and wisdom" 😊 

Erland Fretheim, Sr Manager Supply Chain & PDM, Elopak: 
"I en jungel av ulike ledelsesfilosofier er det digg å ha èn metodikk som er enkel å forstå og bruke. Teamet vårt har fått et felles stammespråk og et sett av verktøy. Vi jobber smartere spesielt i stressende situasjoner.
Slow Down to Speed Up-metodikken får deg til å senke skuldrene og tenke klart! Gull å ta med seg inn i de neste månedene og årene😉"

Roger Taftø, ELOPAK Corp. Safety & Quality Sr manager

“We loved it. This training helped leaders shift their mindset to a supportive, coaching leadership style increasing productivity, safety, and profitability - by learning easy-to-use communication tools to improve impact in dialogues and unlock smart thinking."

ENDRINGSKULTUR FAST TRACK 

Et 10-ukers program i tre steg som styrker ORGANISASJONENS evne til å modernisere, realisere verdiskapende skapende endringer, og omstille seg. 

 Hans Skumlien, HR-direktør NOAH Solutions AS:
"For å videreutvikle organisasjonens evne til å jobbe smartere, raskere, og mer bærekraftig har ti dyktige talenter utdannet seg i Slow Down to Speed Up metodikken.

Resultatet er at vi samarbeider mer konstruktivt på tvers. Vi har identifisert og fått folk med på moderniseringstiltak.

Vi fostrer fremtidsrettet lederskap og en løsningsorientert kultur i en oppadgående spiral. Anbefales varmt".

Ann Kristin Rotegård, Daglig leder, VAR Healthcare, Cappelen Damm
«For å hente frem potensialet og jobbe smartere i vår matriseorganisasjon, engasjerte vi Efwa Hagström. Vi har lært oss fire Slow Down to Speed Up-verktøy. De hjelper oss å løfte vår kommunikasjon, samarbeide mer konstruktivt, og forstå hvordan vi kan jobbe smartere, slik at vi kan ekspandere internasjonalt, gjennomføre strategien raskere, og få bedre resultater.»

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS: 

"Opplegget er en fin måte å utvikle ledere på for å få folk med og fostre en løsningsorientert, endringsdyktig, og samhandlende bedriftskultur." 

LEDERSTØTTE & COACHING

Tidseffektiv, proff coaching, og rådgivende lederstøtte ifølge andre:

Frigg Jørgensen CEO, AECO: 
«Som daglig leder har jeg fått rask, konstruktiv lederstøtte av Efwa Hagström til å håndtere krevende utfordringer, stress, og omstilling. Bevisstgjøring i kombinasjon med enkle metoder og verktøy, har vært med på å hjelpe hele organisasjonen.

Fokus på samarbeid og felles ansvar har bidratt til å styrke organisasjonens robusthet og takle kriser. Jeg kan varmt anbefale Efwa.»

Toril Roberg, Process manager NOAH:

Efwa er profesjonell og dyktig på det hun gjør. Jeg har benyttet henne som støtte i eget arbeid, og for å utvikle andre ledere i flere år. Hun hjelper den enkelte å sette seg mål, bidrar til selvinnsikt og selvledelse, og gir relevante, praktiske verktøy som akselererer utvikling og resultater.

Hun jobber godt med team og øker den enkeltes forståelse av hvordan de selv påvirker teamsamarbeidet.

Efwa er omtenksom og bygger tillit med de hun arbeider med. Jeg anbefaler henne på det varmeste! 

Lindi A. Eriksen, Document Management Specialist Elopak:

"Jeg har fått en verdifull verktøykasse som kan benyttes på mange ulike oppgaver og utfordringer i jobben min. Verktøyene er lette å bruke. Efwa er en empatisk, trygg og inspirerende veileder. Hun har hjulpet meg til å finne frem til svarene og løsningene som jeg har gjemt i meg, og hun har fått meg til å våge å stole på meg selv og mine egenskaper. Dette er noe som alle som jobber med ledelse og/eller endring burde lære seg. Mange av verktøyene kan benyttes på andre arenaer i livet også – ikke bare i arbeidslivet."

Mission:

To speed up leaders' and teams' ability to cope with change, work smarter, and create a better world.

Hei, jeg heter Efwa Hagström, er forfatter av 'Fremtidsrettet ledelse' og jobber som Executive Coach på tvers av industrier i Norge og Europa. 

Siden 2006 driver jeg Lederhjelpen (medlem av The United Nations Global Compact) - og legger sjelen min i å trene ledere, team, og organisasjoner så effektivt som mulig.

Hvorfor? Jo, slik at de kan jobbe smartere, gjennomføre tiltak raskt, og skape en bedre verden. Og det haster!

Derfor tilbyr jeg motiverende, effektive, og interaktive workshops, coaching, prosess-veiledning, og lederutdanning - alt basert på metodikken Slow Down to SPEED UP!

Book en kostnadsfri rådgivnings- samtale

Slik jobber jeg:

  • For å skape engasjement, interak-tivitet, og gode resultater unngår jeg Power Point og bruker flip-over. 
  • For å øke ROI anbefaler jeg trening over tid 6-10 uker. 
  • Treningen blir fulgt opp - for eksempel med e-læring, eposter, videoer, coaching, og 'Follow Up-sessions'.
    --> Det sikrer læring, øker adferdsendring og ROI.
  • Språk: Flytende norsk, svensk, engelsk, og tysk. 

Jeg bryr meg! Og du er alltid velkommen å kontakte meg for å drøfte en situasjon du trenger støtte til å løse raskt.                Hilsen Efwa