Prosessveiledning

Når du vil lykkes lettere med viktige lederutfordringer, endringer, og samlinger

Når er det smart å få hjelp med vanskelige lederutfordringer og viktige samlinger?

Hvordan kan du øke oddsene for at verdien som skapes fra endringsprosesser, viktige prosjekter og samlinger blir større enn gjennomføringskostnaden? Eller lykkes lettere med prosesser for å løse vanskelige lederutfordringer?

Noen betraktninger:

 • De mest vanskelige LEDERUTFORDRINGENE er oftest mellommenneskelige - ikke faglige. Når utfordringene vedvarer, tiltar og blir kostbare (tar fokus, tid, og energi, bekymrer, demotiverer, skaper uro og baksnakking..) kan det være både smart og nødvendig, å få inn ekstern, erfaren hjelp. Bedriftshelsetjeneste og HR har ofte ikke kapasitet til å hjelpe.

  - En rutinert veileder finner kilden til utfordringen, bringer inn verdifull ny energi og perspektiver, metoder, og hjelper dere løfte diskusjoner til et mer konstruktivt nivå for å finne løsninger lettere og raskere. Det kan bidra til en rettferdig prosess. Tenk på dette når du velger en veileder eller coach.

 •  Større, viktige SAMLINGER innebærer ofte en stor kostnad i tid og ressursbruk.
  - En ekstern, profesjonell prosessveileder kan redusere risikoen med investeringen og optimere verdiskapingen.

  - Få hjelp med å spisse budskap, skape god stemning, få alle med konstruktivt i diskusjoner, få nyttig faglig påfyll, bli guidet gjennom verdiskapende øvelser, og frigjør lederes fokus så de kan delta i diskusjoner fullt ut. Tenk på dette når du vurderer å engasjere en ekstern veileder

  - Bedre samhandling og kommunikasjon er et vanlige ønskemål på faglig påfyll og oppnåelse med samlingen
 • ENDRINGSPROSESSER møter ofte unødvendig stor motstand som trenerer fremdrift og resultater. Motstand er energi som kan snus til engasjement og pågangsmot. 

  - En rutinert veileder eller coach kan hjelpe ledere lykkes lettere, raskere, og gøyere med endringer.

  - Du kan lære deg 3 endrings- og ledermetoder i et gratis lynkurs her 

Eller, hvis du vil utvikle deg i endringsledelse, sjekk det nettbaserte ledertreningsprogrammet Få folk med.

Du er alltid velkommen å ta kontakt med Efwa Hagström på 47 25 22 64 eller [email protected]

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.