Ledercoaching

Smart når du vil komme videre lettere og raskere, skal sette igang viktige prosjekter/endringer, trenger mer overskudd/tid, eller trenger en nøytral samtalepartner. 

Book time her - få hjelp raskt

Rådgivende ledercoaching aksellerer resultater

Ledercoaching fra oss skiller seg fra tradisjonell coaching og gir deg (i tillegg til bevisstgjøring), effektive, testede metoder, praktiske råd, og veiledning som akselerer din utvikling. Det er i regel en liten investering i forhold til at du kan lykkes lettere og raskere med følgende situasjoner:

  • Viktige prosjekter og endringer skal settes igang og du vil få folk med
  • Motstand i viktige endringsprosesser sinker fremdrift og du vil snu motstand til engasjement
  • Dyktige folk kjører seg for hardt og trenger veiledning for å få mer overskudd, tid og fokus
  • Vanskelige (mellommenneskelige) situasjoner vedvarer og tiltar (konflikter, dårlig samhandling, resultater uteblir..)

+10 års erfaring med ledercoaching. Gode resultater og referanser.

"Efwa er profesjonell og dyktig på det hun gjør. Jeg har benyttet henne som støtte i eget arbeid, og for å utvikle andre ledere i flere år. Hun hjelper den enkelte å sette seg mål, og bidrar til selvinnsikt og selvledelse. Hun jobber godt med team og øker den enkeltes forståelse av hvordan de selv påvirker teamsamarbeidet. Efwa er varm og omtenksom, og forsiktig i sin fremferd, og bygger tillit med de hun arbeider med. Jeg anbefaler henne på det varmeste!
- Toril Roberg, Process manager, Noah AS

  • Les gjerne artikkelen 5 tips når du vurderer hjelp fra en coachArtikkelen drøfter 5 viktige punkter og viser også hvordan rådgivende ledercoaching skiller seg fra tradisjonell coaching.
  • 10 års erfaring viser at rådgivende ledercoaching passer godt for pressede ledere som trenger å komme raskt videre. I tillegg til støtte og bevisstgjøring kan derfor relevante råd og enkle metoder akselerere fremdrift og resultater 


Du kan enkelt booke coachingtime her og få hjelp raskt 

Eller ta kontakt for en kort samtale om din situasjon og hva som kan hjelpe deg lykkes lettere. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.