Klikk her DISMISS MESSAGE

Programmet er rett for deg - hvis:

DU VIL SKAPE VERDIER GJENNOM MENNESKER

Du tror på at fantastiske resultater er avhengig av at folk er med og gir sitt beste (ikke som klisjé, men på ordentlig).

Du vil være en moderne, godt likt, verdiskapende leder som får folk med.

DU VIL UTVIKLE MODERNE FERDIGHETER

Du vil utvikle deg i hands-on, moderne lederferdigheter (og tar utfordringen). 

Du ser at tradisjonell linjeledelse endres mot ledelse som styrker interaksjon, samhandling og endringsprosesser.

DU VIL FÅ HANDS-ON, NYTTIG PÅFYLL - RASKT

Du har liten tid og vil ha korte økter (5-10 min) med nyttig, hands-on, online påfyll (basert på forskning, testet i virkeligheten).

Du vil ha support underveis, og ha tilgang til alt - når du har tid, på mobil og pc.

"at læringen skjer gjennom korte økter over litt tid, gir meg mulighet til å utprøve og fordøye én ting av gangen hands-on, i motsetning til et komprimert 2-3 dagers kurs"

«I forbindelse med et omfattende IT-endringsprosjekt jeg ledet for noen år siden var det et utall av ’pri 1’-oppgaver. Jeg så ofte ikke skogen for bare trær og hverdagen føltes kaotisk. Jeg fikk uvurderlig hjelp av Efwa, som lærte meg enkle og gjennomførbare metoder for å strukturere hverdagen. Metodene virket kjente, men Efwa hadde alltid den lille ekstra twisten som skulle til for å få det til å fungere. Noe av det viktigste jeg lærte meg var at jeg selv er ansvarlig for min egen hverdag og hvordan jeg vil at den skal være. Det er jeg som må, og vil, ta styringen. Denne endringen i «mindset», sammen med enkle metoder som fungerer i hverdagen, har virkelig gjort meg både tryggere og mer effektiv i jobbhverdagen. Jeg skal nå inn i et nytt IT-endringsprosjekt og ønsker å bli enda dyktigere på endringsledelse. Jeg gleder meg til å bli med på ‘Få folk med!’ – Linda Berglund, Manager Quality System, Elopak

Nyttig 6-ukers nettkurs alle klarer

(Alt tilgjengelig på mobil, MYE personlig support, korte økter og øvelser). Tilgang 1 år.

UNNGÅ FALLGRUVER

Lær deg unngå typiske fallgruver som sinker fremdrift. Å lede endringer er annerledes enn for 10-15 år siden. Bli én av de 30% som lykkes med endringer.

ENDRINGSDRIVERE

Lær deg bruke menneskelige drivere for å skape motivasjon (i stedet for motstand). Det hjelper deg lykkes med å lede endringer lettere - og få resultater raskere. 

GUIDE & PRAKTISKE TIPS

Lær deg hvilke steg du skal ta, når, og hvordan (basert på Kotter). Med praktiske tips, og enkle kommunikasjonsmetoder skaper du forståelse for endringen. 

6 ukers hands-on nettkurs. Du får:

MYE SUPPORT

 • 3 timer personlig coaching på telefon med Efwa i løpet av programmet etter avtale (verdi 4.800,-)
 • Egen, lukket Facebook gruppe med likesinnede for å stille spørsmål, diskutere med andre ledere, få support, og dele erfaringer. Efwa kommenterer.
 • Q&A webinar ukentlig (ca 1 time) med en case og åpne spørsmål direkte til Efwa. Tas opp og er tilgjengelig i portalen hvis du ikke kan være med.

EFFEKTIVT, MOBILT OPPLEGG

 • 5-10 minutters korte, effektive økter på video/epost med nyttige og motiverende metoder 2-3 ganger per uke. Velg selv når vil se/lese.
 • Korte øvelser for å implementere det du lærer (5-20 minutter) - som du får en kort tilbakemelding på fra Efwa.

"thyssenkrupp elevator har hatt gleden av å jobbe med Efwa Hagström i to prosjekter:

«Change management i en Framtidsrettet bedrift» og «Endringskurve og tilpasning til fremtiden». Efwa er profesjonell i alt hun foretar seg og er en positiv person med egen evne til å bygge opp motivasjon til alle medarbeidere samt gjøre de ansatte styrket til å takle endringer. Vi anbefaler Efwa Hagström på det sterkeste" - Jan Petter Riis, Branch manager, TK Elevator Oslo

INNHOLD & TAKEAWAYS

 • Lær deg hvilke steg du skal ta, når, og hvordan (basert på Kotter). Går i dybden på de mest vanskelige stegene.
 • Mine beste tips for å lede møter, prosesser, forankre beslutninger, og få folk med.
 • Få folk med ved å lære deg bruke de 3 viktigste menneskelige driverne og skap engasjement i stedet for motstand.
 • Med enkle teknikker og oppskrifter på kommunikasjon skaper du mening og forståelse for endringen - og reduserer motstand.
 • Unngå fallgruvene - lær hva du absolutt ikke må gjøre, og hva du skal gjøre i stedet.
 • Lær deg snu destruktive tanker til konstruktive.
 • 6 eller 9-metoden hjelper deg håndtere motsigende synspunkter, unngå misforståelser og konflikter, og ta bedre beslutninger.

""

Toril Roberg, Process manager, Noah AS
"Efwa er profesjonell og dyktig på det hun gjør. Jeg har benyttet henne som støtte i eget arbeid, og for å utvikle andre ledere i flere år. Hun hjelper den enkelte å sette seg mål, og bidrar til selvinnsikt og selvledelse. Hun jobber godt med team og øker den enkeltes forståelse av hvordan de selv påvirker teamsamarbeidet. Efwa er varm og omtenksom, og forsiktig i sin fremferd, og bygger tillit med de hun arbeider med. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

""

Sandra Venås, Avdelingsleder Leveranse, Broadnet
Jeg har opplevd en sterk mestringsfølelse og har utviklet meg faglig. Jeg føler meg trygg og sikker på meg selv når jeg prater foran mine kolleger, forteller om endringer og ber om innspill. Jeg hadde som mål å skape en bedre hverdag for meg selv og mine kolleger. I dag har vi en bedre hverdag. Jeg opplevde Efwa som effektiv og presis med stor faglig tyngde bak prosess og utførelse

""

Ingar Sørensen, Global Director Marine & Offshore, Eltek
"Efwa er energisk og «to the point». Temaene er utarbeidet og blir presentert med stort engasjement. Med en logisk oppbygning er det lett å finne ankerfester fra egen hverdag. Anbefales på det varmeste om man ønsker få et bredere syn på egen virksomhets muligheter

100% fornøydgaranti!

Forutsetter at du gjør mesteparten av øktene, deltar i øvelsene, og blir coachet.

Hva du lærer de 6 ukene:

Uke 1_ FORSTÅ DRIVERNE + Fundamentet til endringen

Intro: Lær om 6 endringsfallgruver og hvordan vi systematisk adresserer disse i programmet gjennom kommunikasjons-metoder og endringssteg basert på Kotter.  Økt 1 (metode): Forstå, og bruk de 3 viktigste menneskelige driverne (video). Økt 2 (steg): Forankre endringen i strategisk retning og finn den kritiske årsaken for endringen bør skje.

Omsett det du lærer: Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. I den lukkede Facebook-gruppen får du support og blir kjent med andre deltakere. På webinaret blir det case og åpne spørsmål. Avtal 1. coaching-timen med Efwa.

Uke 2_FELLES FORSTÅELSE I TEAMET? + Tydelig retning og avklaring

Økt 1 (metode): Du lærer '6 eller 9'-metoden som hjelper deg håndtere motsigende synspunkter, unngå misforståelser, få bedre kommunikasjon, og felles forståelse (video). Økt 2 (steg): Sett endrings-teamet, sikre at dere trekker i samme retning og spiller hverandre gode. Finn felles forståelse for hvor dere skal og hvordan endringen skal gjennomføres

Omsett det du lærer: Har du booket 1. coaching-timen med Efwa? Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. I den lukkede Facebook-gruppen får og gir du support og deler erfaringer. På webinaret blir det case og åpne spørsmål. 

Uke 3_STYRK GJENNOMSLAGSKRAFTEN + Kommunikasjonsplan

Økt 1 (metode): Hvordan få 'buy in'? Lær en enkel metode som hjelper deg/dere finne den røde tråden og nå frem med hovedbudskapet - skap en fortelling som gir endringen mening og vekker engasjement  (video). Økt 2 (steg): Hvordan og når skal du og teamet formidle hovedbudskapet? Lag en kommuni-kasjonsplan. Forstå publikum. Gjenta ofte. 

Omsett det du lærer: Avtale 2. coaching-timen med Efwa? Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. I den lukkede Facebook-gruppen får og gir du support og deler erfaringer. På webinaret blir det case og åpne spørsmål. 

Ukens skjema & rytme

 • FREDAGER: UKENS 1. ØKT (nyttig metode), video + kort øvelse, ca 10-15 minutter pr. epost fredag kl 14.00.
 • TIRSDAGER: UKENS 2. ØKT (praktisk steg), epost eller video + kort øvelse ca 10-15 minutter (kl 14.00).
 • 12-13 FREDAGER: WEBINAR - kort økt med case og Q&As: live spørretime med Efwa (tas opp).
 • ALLE DAGER: Lukket FACEBOOK gruppe - hjelp hverandre, still spørsmål, gi tilbakemeldinger, feire..

Uke 4_SNU DESTRUKTIVE TANKER + Fjern hindre og planlegg små seire

Økt 1 (metode): Lær 'Snu-tanker-metoden' som hjelper deg - og andre, snu frustrasjon til konstruktive tanker (video). Økt 2 (steg): Forutse og identifiser hindre på veien og planlegg hvordan fjerne og/eller reduse disse. Gir god anledning til å planlegge små seire og hvordan feire.

Omsett det du lærer: Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. I den lukkede Facebook-gruppen får og gir du support og deler erfaringer. På webinaret blir det case og åpne spørsmål. 

Uke 5_STYRK INDRE MOTIVASJON + Hold momentumet oppe!

Økt 1 (metode): Hvordan styrker du indre motivasjon - en sterkere drivkraft enn ytre motivasjon (for eksempel lønn). Økt 2 (steg): Hold momentumet oppe! Feire små seire, sett større mål, utvid, inkludere flere, og gjenta hovedbudskapet.

Omsett det du lærer: Avtale 3. coaching-timen med Efwa? Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. I den lukkede Facebook-gruppen får og gir du support og deler erfaringer. På webinaret blir det case og åpne spørsmål. 

Uke 6_SLOW DOWN TO SPEED UP + Forankre endringen og sikre fremdrift

Økt 1 (metode): Lær 3B, en metode som hjelper deg få folk med og forankre beslutninger: involver alle, håndtere motsigelser, øk kreativitet, prioritere, og beslutt. Økt 2 (steg): Hvordan forankre endringen? Prosesser, nøkkelpersoner..

Omsett det du lærer: Gjennomfør eventuell gjenstående coaching med Efwa. Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. I den lukkede Facebook-gruppen får og gir du support og deler erfaringer. På webinaret blir det case og åpne spørsmål.

Presset og ikke tid akkurat nå?

Kanskje du har lyst men tenker 'jeg har ikke tid'. Men, tror du det blir bedre? Hva med om du i stedet kan få mer tid ved å lære deg redusere tid du bruker nå på brannslukking, avbrytelser, misforståelser og maktkamper? Det blir lettere - og gøyere! Meld deg på.

100% fornøydgaranti!

Forutsetter at du gjør mesteparten av øktene, deltar i øvelsene, og blir coachet.

BONUS

6-ukers kurs 'Mer overskudd, tid, og fokus' (leveres etter 'Få folk med!' programmet, verdi 990,-).

Når du er robust er det lettere å takle endringer, håndtere andres motstand, og ha nok energi til å lede endringer.

Dette er et verdifullt kurs basert på både forskning og praksis med enkle grep (kjørt på mange norske og internasjonale virksomheter siden 10 år).

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.