Trygg og utviklende coaching

Efwa Hagstrøm, MSc, har +10 års erfaring med ledercoaching- og utvikling på forskjellige nivåer og på kryss av bransjer.

Denne type coaching passer for deg som vil utvikles. Det kan være personlige situasjoner du står i eller utfordringer på jobb. Krevende beslutninger som skal tas. Du vil kanskje bli dyktigere på å lede andre eller deg selv? Kanskje du vil få til bedre samhandling i en avdeling eller et team. Eller styrke endrings- og gjennomføringsevnen. Iblant handler det om å øke effektivitet, iblant om trivselen. Hva ønsker du å utvikle, finne ut av, eller forbedre? 

Ta kontakt på 47 25 22 64. Gleder meg!

"Efwa er profesjonell og dyktig på det hun gjør. Jeg har benyttet henne som støtte i eget arbeid, og for å utvikle andre ledere i flere år. Hun hjelper den enkelte å sette seg mål, og bidrar til selvinnsikt og selvledelse. Hun jobber godt med team og øker den enkeltes forståelse av hvordan de selv påvirker teamsamarbeidet. Efwa er varm og omtenksom, og forsiktig i sin fremferd, og bygger tillit med de hun arbeider med. Jeg anbefaler henne på det varmeste! "

Toril Roberg, Process manager, NOAH AS

"Jeg har lært meg veldig nyttige verktøy. De har utviklet meg som leder og økt effektiviteten på jobb" "

Anne Marie Vosskøtter, Specialist Director Supply Chain, ELOPAK
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.