Garantert effektive kurs 

  • Interaktive kurs designet for å skape bedre resultater for dere. 
  • Leveres på norsk, svensk, tysk, og engelsk - live, via Teams, eller e-læring (oftest i en kombinasjon).
  • 100% fornøydgaranti. Skreddersøm? No problem!

Alle kurs løfter kvaliteten på essensielle myke ferdigheter - som for eksempel kritisk tenking, emosjonell intelligens, gode dialoger, og beslutningstaking. Gull verdt i dag!

Det øker produktivitet, gjennomføringsevne, og lønnsomhet.
Det er høy kval
itet på myke ferdigheter som henter frem potensialet - den faglige kompetansen, den smarteste tenkingen, og den beste adferden i alle. Det trenger verden nå. Og jeg gleder meg til å trene deg!

SAFETY & PERFORMANCE

Lær spesifikke metoder som gir bedre Safety Walks og dialoger - som øker produktivitet, sikkerhet, og lønnsomhet

Walk the talk!

BÆREKRAFT & OMSTILLING

'Fra mål til handling' Fast-track - garanterer deg større gjennomslag, raskere gjennomføring, og bedre resultater

No time to lose!

TEAMDYNAMIKK & WORK SMART

Effektive, forskningsbaserte metoder som styrker kritisk tenkning og samhandling - og raskt henter frem det faglige potensialet i teame

Work smarter!

«Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning «hånd i hånd. Jeg satte stor pris på personlig veiledning. Efwa gir motivasjon til å prøve nye ting og jeg lærte mye om meg selv og hvordan jeg kan endre måten jeg jobber på til det bedre!» 
- Margrete Eiken, Quality manager, NOAH Solutions AS

"Programmet 'Fasttrack, få folk med' har vært fantastisk lærerikt. Det er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Anbefaler ledere på alle nivåer å ta dette kurset." - Frode Andersen, Manager Rack Config. Operation Division, JOTRON

"Thank you for the soft skills and 'Work smarter' trainings - I had great fun and learned a lot. In Teams you involved us all, creating a good learning environment, and kept everyone engaged. I am very satisfied and give the best recommendations!" 
- Mette Holm, Elopak, Sr. Product Master Data Specialist