Et effektivt program for å lykkes med endringer
 

Oppstart 20. april 2018. Meld deg på. 100% fornøydgaranti.

Info & påmelding her

Hva sier andre deltakere?

- Jon A. Holmberg, Strategic Logistics Manager

"Dette kurset traff meg spot-on i en hverdag med mye endringer, behov for å finne løsninger, og få folk med.

Jeg har lært enkle, effektive verktøy som gir meg og andre en bedre hverdag. Nå er jeg mer bevisst på hvordan egen adferd og kommunikasjon påvirker andre. Som uventet bonus er jeg mer motivert!

Dette er noe alle ledere trenger"

 - Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division,

«Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag.

Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefale ledere på alle nivåer å ta dette kurset»

Even Skistad, Lagerleder

"Veldig bra at det er nettbasert. Man kan velge tiden selv, blir ikke trukket ut fra jobben, og kan lære i fred og ro.

Videoene er informative, personlige, lettfattelige, og motiverende. Opplegget er en fin måte å utvikle (alle) ledere på for å fostre en løsningsorientert, endringsdyktig, og samhandlende bedriftskultur" Linda Berglund, Document manager

«Selv som erfaren prosjekt- og endringsleder, har jeg lært nye, verdifulle metoder jeg kan bruke umiddelbart i en hektisk hverdag. 

Jeg er bedre rustet til å kjenne igjen endringsfasene, og mer i forkant for å unngå motstand og få folk med.

Dette er vel verdt både tid og innsats, fullt mulig å få inn i en presset hverdag og anbefales sterkt!"

74% av årsakene til at prosjekter mislykkes skylles diffus målsetting og dårlig kommunikasjon (PMI, 2017)


EFFEKTIVT, MOBILT OPPLEGG

 • OM LEKSJONENE:
  - 10-15 minutters videoøkter
   med nyttige, motiverende metoder og steg (eller les).

  "Videoene i programmet er virkelig bra og inspirerende. Efwa forteller på enkel måte, og det er mye forskningsbasert informasjon, som fester seg godt i hodet. Metodene er lette å bruke og har forbedret kommunikasjon og trivsel. Oppsummert er programmet givende.
  Jeg er fornøyd og vil lære mer."
  Akvile Mockiene, Order & Delivery, Jotron

 • ØV, PRØV & LÆR:
  - Øvelser til hver leksjon
  med spørsmål (tar 10-20 minutter)
  - Få kort tilbakemelding på dine svar fra Efwa.
  - Bruk det du lærer i eget endringscase.
   

100% fornøydgaranti

* Forutsetter at du gjør mesteparten av øktene, deltar i øvelsene, og blir coachet.

""

Terje Ulltang, Teknisk sjef, NOAH
"Dette opplegget fungerte mye bedre enn jeg fryktet på forhånd - en skeptiker er omvendt til å være ambassadør. Mye bra informasjon. Fleksibelt. Nyttig med webinarer. Du har laget et meget godt opplegg Efwa😊"

""

Hans Å. Skumlien, HR-sjef NOAH
«Det har gjort lederne godt å være med i ‘programmet Rx6 Få folk med!’ Det er en merkbar endring i adferd - vi merker større tydelighet og trygghet, og vi opplever at lederne i større grad ser verdien av å diskutere og få innspill fra andre. De har fått konkrete verktøy å henge utfordringene sine på som gjør at de raskt kan tenke alternative fremgangsmåter. Opplegget er bra; det er praktisk orientert og tilpasset den hverdagen man står i»

""

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division, JOTRON
«Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefalle leder på alle nivåer å ta dette kurset.»


INNHOLD & TAKEAWAYS

 • Du får lære deg 6 enkle og effektive metoder som hjelper deg kommunisere bedre, få bedre diskusjoner, og få folk med. 
 • Lær deg 6 systematiske steg for å lede endringer (basert på Kotter).
 • Unngå typiske endringsfallgruver.
 • De 6 kommunikasjonsmetodene hjelper deg å lykkes lettere med de 6 endringsstegene:

Hva du lærer de 6 ukene:

Uke 1_ GRUNNLEGGENDE DRIVERE

Intro: Lær om 6 endringsfallgruver og hvordan vi systematisk adresserer disse i programmet gjennom kommunikasjonsmetoder og endringssteg basert på Kotter.  Økt 1 (metode): Forstå, og bruk de 3 viktigste menneskelige driverne (video). Økt 2 (steg): Finn fundamentet som støtter endringen i strategisk retning og finn den kritiske årsaken for endringen.

Omsett det du lærer: Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. På webinarene går vi gjennom leksjonene og du kan dele erfaringer og stille spørsmål. Avtal 1. coaching-timen med Efwa.

Uke 2_KOMMUNISERE & SAMKJØRE FORSTÅELSE

Økt 1 (metode): Du lærer '6 eller 9'-metoden som hjelper deg håndtere motsigende synspunkter, unngå misforståelser, få bedre kommunikasjon, og felles forståelse (video). Økt 2 (steg): Sett endrings-teamet, sikre at dere trekker i samme retning og spiller hverandre gode. Finn felles forståelse for hvor dere skal og hvordan endringen skal gjennomføres

Omsett det du lærer: Har du booket 1. coaching-timen med Efwa? Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. På webinarene går vi gjennom leksjonene og du kan dele erfaringer og stille spørsmål.

Uke 3_STYRK GJENNOMSLAGSKRAFTEN

Økt 1 (metode): Hvordan få 'buy in'? Lær en enkel metode som hjelper deg/dere finne den røde tråden og nå frem med hovedbudskapet - skap en fortelling som gir endringen mening og vekker engasjement  (video). Økt 2 (steg): Hvordan og når skal du og teamet formidle hovedbudskapet? Lag en kommunikasjonsplan. Forstå publikum. Gjenta ofte. 

 

Omsett det du lærer: Avtale 2. coaching-timen med Efwa? Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. På webinarene går vi gjennom leksjonene og du kan dele erfaringer og stille spørsmål.

Se leksjonen: '6 eller 9'-metoden

En enkel metode som hjelper deg få folk med. Dere får en bedre diskusjon og kan unngå misforståelser. Dere får en felles forståelse av situasjonen, og et bedre beslutningsgrunnlag.

 

Ukens skjema & rytme gjennom webinarer og videoleksjoner

 • FREDAGER live webinar kl 12-13: (tas opp)
  - Vi repeterer ukens tema, deler erfaringer, og stiller åpne spørsmål til Efwa
  - Introduksjon av neste ukes tema + vi ser 1. leksjonen (video 10-15 minutter)
  - Du gjør en refleksjonsøvelse etterpå, eller senere (10-30 min)
 • TIRSDAGER live webinar 12.00-12.30:
  - Intro av leksjon 2 som vi også ser sammen (video 10-15 minutter)
  - Du gjør en refleksjonsøvelse etterpå, eller senere (10-30 min)

Uke 4_FJERNE BEGRENSNINGER

Økt 1 (metode): Lær 'Snu-tanker-metoden' som hjelper deg - og andre, snu frustrasjon til konstruktive tanker (video). Økt 2 (steg): Forutse og identifiser hindre på veien og planlegg hvordan fjerne og/eller reduse disse. Gir god anledning til å planlegge små seire og hvordan feire.

Omsett det du lærer: Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. På webinarene går vi gjennom leksjonene og du kan dele erfaringer og stille spørsmål.

Uke 5_STYRKE & GJENNOMFØRE

Økt 1 (metode): Hvordan styrker du indre motivasjon - en sterkere drivkraft enn ytre motivasjon (for eksempel lønn). Økt 2 (steg): Hold momentumet oppe! Feire små seire, sett større mål, utvid, inkludere flere, og gjenta hovedbudskapet.

Omsett det du lærer: Avtale 3. coaching-timen med Efwa? Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. På webinarene går vi gjennom leksjonene og du kan dele erfaringer og stille spørsmål.

Uke 6_DISKUTERE & FORANKRE

Økt 1 (metode): Lær 3B, en metode som hjelper deg få folk med og forankre beslutninger: involver alle, håndtere motsigelser, øk kreativitet, prioritere, og beslutt. Økt 2 (steg): Hvordan forankre endringen? Prosesser, nøkkelpersoner..

Omsett det du lærer: Gjennomfør eventuell gjenstående coaching med Efwa. Gjør øvelsene og få kort tilbakemelding på dine svar. På webinarene går vi gjennom leksjonene og du kan dele erfaringer og stille spørsmål.

MYE SUPPORT - du får:

 • 2 timer personlig coaching på telefon med Efwa i løpet av programmet etter avtale (verdi 3.600,-)
 • WEBINARER med Efwa (tas opp)
  - Fredager
  (ca 1 time) introduserer ukens tema, vi ser ukens 1. leksjon, repeterer det viktigste, du kan stille åpne spørsmål.
  - Tirsdager (ca 1/2 time). Vi ser ukens 2. leksjon. 
 • Du får skriftlige, korte tilbakemeldinger på dine svar på øvelsene direkte fra Efwa.

100% fornøydgaranti!

Forutsetter at du gjør mesteparten av øktene, deltar i øvelsene, og blir coachet.

""

Toril Roberg, Process manager, Noah AS
"Efwa er profesjonell og dyktig på det hun gjør. Jeg har benyttet henne som støtte i eget arbeid, og for å utvikle andre ledere i flere år. Hun hjelper den enkelte å sette seg mål, og bidrar til selvinnsikt og selvledelse. Hun jobber godt med team og øker den enkeltes forståelse av hvordan de selv påvirker teamsamarbeidet. Efwa er varm og omtenksom, og forsiktig i sin fremferd, og bygger tillit med de hun arbeider med. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

""

Hans Å. Skumlien, HR-sjef NOAH
«Det har gjort lederne godt å være med i programmet Rx6 ‘Få folk med!’ Det er en merkbar endring i adferd - vi merker større tydelighet og trygghet, og vi opplever at lederne i større grad ser verdien av å diskutere og få innspill fra andre. De har fått konkrete verktøy å henge utfordringene sine på som gjør at de raskt kan tenke alternative fremgangsmåter. Opplegget er bra; det er praktisk orientert og tilpasset den hverdagen man står i»

""

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division, JOTRON
«Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefalle leder på alle nivåer å ta dette kurset.»

For HR-ledere: Bedriftsinternt opplegg?

Usedvanlig tids- og kostnadseffektiv hjelp til ledere å være ledere og nå sine mål. MULIGHETER: • Kjør programmet internt (som det er) • Bruk videoleksjonene enkeltvis for å styrke ønsket adferd og arbeidsmiljø (for eksempel forbedre samhandling, møtekultur, kommunikasjon/gi tilbakemeldinger..) ved at du/lederne viser et videokurs for team/avdeling og har gode diskusjoner etterpå • Videoleksjonene kan også komplettere dagskurs og annen lederutvikling. Ta kontakt så finner vi en god løsning sammen som krever liten innsats fra deg.

Close

50% Complete

Fyll ut din kontaktinfo så tar vi snart kontakt

Gratulerer til at du er interessert i å utvikle deg selv. Vi tar kontakt omgående. Du kan også selv ta kontakt på 47 25 22 64.