Fast-track bærekraft og omstilling

Fra MÅL til HANDLING

Hva vil du oppnå? 
- Gjøre verdikjeden mer bærekraftig?
- Gjennomføre en kompleks eller krevende forandring raskest mulig?
- Gå effektivt fra strategi til mål og handling? Hva vil du få til?

Se for deg at:

✅ Du får oppslutning, gjennomslag, påvirker - og gjør forskjell.

✅ Du slipper å dra lasset alene - og kjenner at du takler presset.

✅ Du gjennomfør raskere - og får bedre resultater.

Akkurat det er mitt løfte til deg når du tar 6-ukers programmet 'Få folk med Fast-track'.

 

Marianne Groven, Sustainability Director ELOPAK

”Er du på jakt etter enkle grep for å utvikle deg som leder og stå i presset? Vil du få folk med deg i endringsprosesser? Jobbe enda smartere sammen? Da kan du finne mye interessant og lærerikt i dette programmet.”

 

Mitt viktigste valg

"Mitt viktigste valg ved starten av en bedriftsendring der over 80% av arbeidsstyrken ble overtallige var å ta kontakt med Efwa Hagstrøm i Lederhjelpen. Kurset 'Få folk med Fast-track' er en strukturert og lettfattelig måte å sikre at alle deler av en endring utformes og implementeres i organisasjonen. Kombinasjonen av videoleksjoner, øvingsoppgaver og Efwa’s personlige coaching i de ulike fasene av endringen har vært til uvurderlig nytte. Vi har styrket eierskap til endringsprosessen, lært å mobilisere energi i bølgedaler - og fått et resultat vi alle er stolte over!"

- Mari Grande Austad, SHE & Regulatory Manager, ExxonMobil 

Hva får du i dette programmet?

✅ OPPSKRIFTEN du lærer brukes over hele verden og hjelper deg steg-for-steg å være trygg på eksakt hva, når, og hvordan du akselererer fremdriften (og sjansen for at endringsinitiativet flopper blir redusert).

✅ 1:1 COACHINGEN og veiledning du får hver uke er verdifull - du holder fokus, får pågangsmot, sikrer fullføring av programmet, og får hjelp til å takle krevende situasjoner og utfordringer som oppstår underveis.

✅ Skills-APPEN er der 24/7 og lærer deg effektivt 6 nøye utvalgte 'dialogstrategier' som styrker din viktigste suksessfaktor - din evne til å motivere, påvirke, og mobilisere.

Du styrker: Kritisk tenking, emosjonell intelligens, samarbeid på tvers, påvirkningsevne, beslutningstaking, fokus, og gjennomføringsevne - på kun 6 (motiverende) uker.

Hva mer?

✅ Du lærer grunnleggende neuroscience, menneskelige adferdsmekanismer, og motivasjonsdrivere.

✅ Du løfter kvaliteten på diskusjoner og beslutninger og får gode dialoger som minsker misforståelser, frustrasjon og omkamper.

✅ Du implementerer alt du lærer i din egen endringscase - læring, øving, og veiledning hånd-i-hånd.

✅ Du lærer å snu det vanskeligste og viktigste i all gjennomføring - menneskelige følelser, og øke fremdriften. 

✅ Du får nåtidens mest effektive lederstil som henter frem den smarteste tenkingen og beste adferden i andre.

"Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefale leder på alle nivåer å ta dette kurset."

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division, JOTRON

"Dette kurset traff meg spot-on i en hverdag med mye endringer, behov for å finne løsninger, og få folk med. Jeg har lært enkle, effektive verktøy som gir meg og andre en bedre hverdag. Dette er noe alle ledere trenger"

- Jon A. Holmberg, Strategic Logistics Manager, NOAH

"Veldig bra at det er nettbasert. Man kan velge tiden selv, blir ikke trukket ut fra jobben, og kan lære i fred og ro. Videoene er informative, personlige, lettfattelige, og motiverende"

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Selv som erfaren prosjekt- og endringsleder, har jeg lært nye, verdifulle metoder jeg kan bruke umiddelbart i en hektisk hverdag. Dette er vel verdt både tid og innsats, fullt mulig å få inn i en presset hverdag og anbefales sterkt!"

Linda Berglund, Document manager, PHARMAQ

"Opplegget fungerte mye bedre enn jeg fryktet. En skeptiker er omvendt til ambassadør. Fleksibelt. Mye bra informasjon. Nyttig med coaching. Et meget godt opplegg😊 "

Terje Ulltang, Teknisk sjef, NOAH

"“The 3C-method (one of the communication-methods) is a simple structure that works incredibly well. We’ve climbed a huge mountain and are soon standing at the top!”. "

Anders Haraldsen, Supply Chain Planner

"«Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning «hånd i hånd»"

Margrete Eiken, Quality manager, NOAH Solutions AS

PRAKTISK INFO

 • EGENINNSATS: Tiden du investerer får du garantert igjen. Beregn 1-2 timer/uke i ca 6 uker (leksjoner, øvelser, og coaching). Ta programmet raskere/saktere ved behov.
 • LEARNING-BY-DOING: Bruk og øv på det du lærer rett inn i ditt endringsprosjekt.
 • ON-LINE: Programmet er 80% nettbasert og tilgjengelig 24/7 i 6 måneder.
 • KORTE VIDEOØKTER: Motiverende og nettbaserte, 2 x 10 minutter/uke (avsluttes med kort øvelse)
 • 1:1 COACHING & VEILEDNING: 60 min personlig coaching og support hver uke 
 • INNLEDENDE SAMTALE: Vi avklarer hva du vil oppnå, finner ditt case, går gjennom hvordan opplegget fungerer - så du fullfører, lykkes med ditt prosjekt, og utvikler deg som leder.
 • PRIS: 24.900,- med 100 % FORNØYDGARANTI ved gjennomført program.

LØNNER DET SEG?

Hva er det verdt å styrke lederes gjennomføringsevne av strategiske mål? Hva vil forsinkelser og dårlig gjennomføring koste dere? Kun 2% av bærekraftsprogram var fremgangsrike i 2016! Mer enn 50% av prosjekter når ikke tiltenkte mål. Dette kurset er en forholdsvis liten, smart, investering som garantert gir raskere gjennomføring og bedre resultater gang etter gang...

 • 'Fasttrack' er tids- og kostnadseffektivt
 • Gir lederen samtidig nåtidens mest effektive mindset, ferdigheter, og lederstil.
 • 80 % av programmet er nettbasert - det gir fleksibilitet, tilgjengelighet, og trekker ikke lederen vekk fra jobb.
 • Programmet er tilgjengelig i 6 måneder for repetisjon og til støtte for ledelse av nye prosjekter.
 • 'Learning by doing' - implementer kunnskapene direkte inn i egne prosjekter.
 • Personlig coaching og støtte i gjennomføringen av en viktig, krevende endring er gull verdt!

Ja, det lønner seg!

100% FORNØYDGARANTI*

Ta kontakt hvis du er klar for å løfte ditt lederskap med nåtidens mest effektive mindset, ferdigheter, og lederstil - og gjøre større forskjell i verden. Ingen tid å miste! (*forutsetter gjennomføring av programmet)

"Det har gjort lederne godt å være med i programmet 'Få folk med’. Vi merker endring i adferd - større tydelighet og trygghet, og opplever at lederne i større grad ser verdien av å diskutere og få innspill fra andre. De har fått konkrete verktøy å henge utfordringene sine på som gjør at de raskt kan tenke alternative fremgangsmåter. Opplegget er bra; det er praktisk orientert og tilpasset den hverdagen man står i"

Hans Å. Skumlien
HR-sjef NOAH

"Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning 'hånd i hånd'. Bra at programmet går over litt tid. Jeg satte stor pris på personlig veiledning. Efwa gir motivasjon til å prøve nye ting. Lærte også mer om meg selv gjennom metodene og hvordan jeg kan endre litt på min måte å jobbe på. "

Margrete Eiken
Quality Manager, NOAH
Close

50% fullført

Hei! Jeg tar kontakt med deg omgående om Change Fast-track programmet.

Gleder meg!