SPEED UP LEDELSE & CHANGE!

The New Leadership - en oppdatert lederstil som gjør ledelse i urolige, komplekse tider mye lettere, og mer gøy! Realiser viktige must-wins raskere. Jobb smartere. Gjør større forskjell.
Det er vårt løfte til deg!

"Hm, hvordan skal jeg gripe det fatt?"

De fleste endringer, utfordringer, og bærekrafts-prosjekter i dag er komplekse - så det er helt normalt å være usikker på hvordan man skal gripe det fatt. Det kan hindre den beste i å komme i gang!

Viktige bremseklosser blir ikke fjernet. 'Must-wins' kan stoppe opp eller mislykkes...

Gode nyheter! På 6 uker kan alle ledere lære seg å komme godt ut fra hoppkanten og lykkes med komplekse endringer og utfordringer.

SPEED UP LEDELSE & CHANGE-programmet gjør deg samtidig til en oppdatert, bedre, og mer motivert leder. Win-win!

 

Hva drømmer DU om?
Her er noen eksempler på hva andre ledere har fått til:

 • Optimere arbeidsmåten - for å få mindre stress og tungvinte arbeids-prosesser, for eksempel mer effektive vedlike-holdsstanser, raskere, avvikshåndtering, bedre kundeservice...
 • Forbedre samarbeid, kultur, og arbeids-miljø til mer konstruktiv med mindre gnisninger, større trivsel, og bedre samarbeid på tvers. 
 • Digitalisere og automatisere rutiner og prosesser - for å redusere frustrasjon og tidsbruk - og bruke ressurser bedre.
 • Gjøre verdikjeden mer samkjørt med interessenter og mer fleksibel, transparent, og robust i krisetider.
 • Integrere bærekraft og samfunnsansvar i bedriftens verdiskaping - få folk til å ta eierskap og se mulighetene (redusere, re-designa, resirkulere, skape win-win...).

PS! Denne typen endringer er KOMPLEKSE og krever SAMARBEID PÅ TVERS for å lykkes. Hva er nøkkelen for å få det til? Høy EQ (emosjonell intelligens).

Høy score på EQ løfter kvaliteten på dialoger, samarbeid, IQ, og beslutningsprosesser.

EQ er NØKKELEN for å jobbe smartere på tvers og realisere endring raskt.

PS. Å løfte din Business EQ (emosjonelle intelligens) er den raskeste veien for å få til smart, meningsfull, og grønn endring.

"Er du på jakt etter enkle grep for å utvikle deg som leder og stå i presset? Vil du få folk med deg i endringsprosesser? Jobbe enda smartere sammen? Da kan du finne mye interessant og lærerikt i dette Slow Down to SPEED UP! programmet."

Marianne Groven, Sustainability Director
Elopak Corporate

"Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning 'hånd i hånd'. Bra at programmet går over litt tid. Jeg satte stor pris på personlig veiledning. Efwa gir motivasjon til å prøve nye ting. Lærte også hvordan jeg kan endre litt på min måte å jobbe på. "

Margrete Eiken, Quality Manager
NOAH Solutions AS

'Wow, nå er det gøy - dette trodde jeg var umulig å få til!'

Hver uke de siste 5 årene trener vi ledere i SPEED UP! LEDELSE & CHANGE i det 6-ukers programmet 'Få folk med'. Det er basert på 'Slow Down to SPEED UP!' og trener ledere i Business EQ, kommunikasjon, og samhandling på tvers.

De fleste er litt usikre på hvordan de skal gripe fatt i utfordringer og gjøre forbedringer og møter motstand. Folk vil ikke alltid...

Situasjonene er typisk komplekse, mange parter må involveres for å lykkes, og ledere har ofte uformell makt i en sånn setting. Gleden er stor når de får tak i det og folk med!

Og i disse tider trenger vi å få opp både suksessraten og hastigheten på å finne og gjennomføre smarte, bærekraftige løsninger for å holde tritt og møte fremtiden.

Vår lidenskap er å styrke lederes evne å få til nettopp det!

Hva skiller dette kurset fra andre?

'SPEED UP! Få folk' med er unikt og gir deg OPPSKRIFTEN, ØVELSEN, OG VEILEDNINGEN for å jobbe smart på tvers, finne løsningene raskere, ta gode beslutninger, og gjøre forskjellen verden trenger.

✅ Metodikken er basert på prinsippet 'Slow down to SPEED UP!' som umiddelbart styrker EQ - og er nøkkelen til team-effektivitet.

✅ Hovedfokus ligger på å lære seg metoder som gjør dialoger, samarbeid, og møter mer konstruktive og produktive. Som skaper engasjement, avklarer forventninger. Mobiliserer innsats, gir gode beslutningsprosesser. Og akselererer fremdrift.

✅ Du får treningen, øvelsen, og veiledningen som gjør deg trygg på hvordan du skal gripe det hele fatt og gjennomføre effektivt fra A til B.

✅ Kurset er nøye designet for å gi travle ledere praktisk hjelp og støtte når de trenger det - den mest effektive læringen.

✅ Du får større selvtillit og pågangsmot - og lærer også strategier for å takle press og usikkerhet.

✅ På kun 6 uker lærer du  hvordan du unngår motstand, bygger tillit og engasjement, og får folk med deg på tvers.

Akkurat det er mitt løfte til deg når du tar dette 6-ukers 'Få folk med'-programmet.

"Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefale leder på alle nivåer å ta dette kurset."

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division
JOTRON AS

"Dette kurset traff meg spot-on i en hverdag med mye endringer, behov for å finne løsninger, og få folk med. Jeg har lært enkle, effektive verktøy som gir meg og andre en bedre hverdag. Dette er noe alle ledere trenger"

Jon A. Holmberg, Strategic Logistics Manager
NOAH AS

"Veldig bra at det er nettbasert. Man kan velge tiden selv, blir ikke trukket ut fra jobben, og kan lære i fred og ro. Videoene er informative, personlige, lettfattelige, og motiverende"

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Selv som erfaren prosjekt- og endringsleder, har jeg lært nye, verdifulle metoder jeg kan bruke umiddelbart i en hektisk hverdag. Dette er vel verdt både tid og innsats, fullt mulig å få inn i en presset hverdag og anbefales sterkt!"

Linda Berglund, Document manager
PHARMAQ AS

"Opplegget fungerte mye bedre enn jeg fryktet. En skeptiker er omvendt til ambassadør. Fleksibelt. Mye bra informasjon. Nyttig med coaching. Et meget godt opplegg😊 "

Terje Ulltang, Teknisk sjef
NOAH Solutions AS

"“The 3C-method (one of the communication-methods) is a simple structure that works incredibly well. We’ve climbed a huge mountain and are soon standing at the top!”. "

Anders Haraldsen, Supply Chain Planner

"«Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning 'hånd i hånd'"

Margrete Eiken, Quality manager
NOAH Solutions AS

Hvordan funker programmet?

✅ DITT JOBB-SMARTERE-PROSJEKT må komme riktig ut fra hoppkanten - derfor får du hjelp med å formulere business case og hva du vil oppnå. Du får motiverende læring, øving, og veiledning hånd-i-hånd gjennom hele programmet.

GJENNOMFØRINGSMETODIKKEN du lærer er forskningsbasert og viser steg-for-steg eksakt HVA du skal gjøre, NÅR, og HVORDAN. Det gir trygghet og pågangsmot!

✅ 1:1 COACHINGEN og veiledningen du får hver uke er meget verdifull. Du får støtte, hjelp, sparring, og praktiske råd underveis med situasjoner som oppstår. Det øker pågangsmot, du holder fokus, og sikrer fullføring av programmet.

LÆRINGS-APPEN er der 24/7 og trener deg effektivt på nøye utvalgte EQ-styrkende 'dialogstrategier'* og endringssteg med 5-10-minutters inspirerende videoer.

 

Mitt viktigste valg

"Mitt viktigste valg ved starten av en bedriftsendring der over 80% av arbeidsstyrken ble overtallige var å ta kontakt med Efwa Hagstrøm i Lederhjelpen. Kurset 'Få folk med Fast-track' er en strukturert og lettfattelig måte å sikre at alle deler av en endring utformes og implementeres i organisasjonen. Kombinasjonen av videoleksjoner, øvingsoppgaver og Efwa’s personlige coaching i de ulike fasene av endringen har vært til uvurderlig nytte. Vi har styrket eierskap til endringsprosessen, lært å mobilisere energi i bølgedaler - og fått et resultat vi alle er stolte over!"

- Mari Grande Austad, SHE & Regulatory Manager, ExxonMobil 

Hvordan utvikles ditt lederskap?

✅ Du lærer 6 Slow Down to SPEED UP! metoder basert på neuroscience, menneskelige adferds-mekanismer, og motivasjons-drivere - som styrker Business EQ og IQ..

✅ Det løfter kvaliteten på diskusjoner og beslutninger og minsker misforståelser, frustrasjon og omkamper - og skaper godt samarbeid og smart jobbing på tvers.

✅ Du lærer å håndtere det vanskeligste og viktigste i all gjennomføring og endring - menneskelige følelser,  holdninger, og adferd. 

✅ Du styrker essensielle ferdigheter for godt lederskap i turbulente, komplekse tider, og lærer det Nye lederskapet. 

Du får nåtidens mest effektive og bærekraftige lederstil, og styrker din posisjon på arbeidsmarkedet.

PRAKTISK INFO

 • KORTE VIDEOØKTER: Motiverende og nett-baserte, 2 x 10 min/uke (avsluttes med kort øvelse)
 • EGENINNSATS: Tiden du investerer får du garantert igjen. Beregn ca 3 timer/uke i ca 6 uker (leksjoner, øvelser, og coaching). Ta programmet raskere/saktere ved behov.
 • LEARNING-BY-DOING:  Bruk og øv på det du lærer rett inn i ditt 'jobb smartere' endrings-prosjekt.
 • ON-LINE: Programmet er 80% nettbasert og tilgjengelig 24/7 i 12 måneder.
 • 1:1 COACHING & VEILEDNING: 60 min nyttig og oppmuntrende coaching, veiledning, og support hver uke. 
 • INNLEDENDE SAMTALE: Du får klarhet i hva du vil oppnå og vi lager en skreddersydd plan for å lykkes.
 • PRIS: 24.900,- med 100 % FORNØYDGARANTI ved gjennomført program.

LØNNER DET SEG?

Hva er det verdt å jobbe smartere, få til godt samarbeid på tvers, finne løsningene dere trenger, ta gode beslutninger, og gjennomføre raskere slik at dere holder tritt og møter fremtiden? Uvurderlig! 

Dette kurset er en forholdsvis liten, smart, investering med 100% fornøydgaranti.

 • Programmet gir lederen samtidig nåtidens mest effektive mindset, ferdigheter, og lederstil.
 • 'Learning by doing'-opplegget gjør at lederen begynner på, og ofte gjennomfører endringen/ moderniseringen, i løpet av de 6 ukene (er avhengig av endringens omfang og kompleksitet).
 • Å lære seg en velprøvd og gjenbrukbar metodikk som gjør at dere kontinuerlig kan jobbe smartere er gull verdt!

Ja, det lønner seg!

100% FORNØYDGARANTI

Forutsetter gjennomført program.

"Det har gjort lederne godt å være med i programmet 'Få folk med’. Vi merker endring i adferd - større tydelighet og trygghet, og opplever at lederne i større grad ser verdien av å diskutere og få innspill fra andre. De har fått konkrete verktøy å henge utfordringene sine på som gjør at de raskt kan tenke alternative fremgangsmåter. Opplegget er bra; det er praktisk orientert og tilpasset den hverdagen man står i"

Hans Å. Skumlien
HR-sjef NOAH

"Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning 'hånd i hånd'. Bra at programmet går over litt tid. Jeg satte stor pris på personlig veiledning. Efwa gir motivasjon til å prøve nye ting. Lærte også mer om meg selv gjennom metodene og hvordan jeg kan endre litt på min måte å jobbe på. "

Margrete Eiken
Quality Manager, NOAH
Close

50% fullført

Hei! Jeg tar kontakt med deg omgående om Change Fast-track programmet.

Gleder meg!