NY SOM LEDER - eller ERFAREN? Få BEDRE KOMMUNIKASJON og jobb mer effektivt

Lær 6 ferdigheter/metoder som gir stor effekt med liten innsats: *Unngå misforståelser og omkamper. *Øk fokus og prioritering. *Styrk motivasjon og engasjement. *Få bedre diskusjoner, gjennomslag, og samhandling. *Få mer eierskap og løsningsorientering. *Forankre beslutninger bedre. 

'Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning hånd-i-hånd' 

Margrete Eiken, Quality manager, NOAH

"Dette har vært et fantastisk lærerikt kurs som er lett å passe inn i en ellers travel hverdag. Sitter igjen med mye ny kunnskap jeg fikk brukt rett inn i min hverdag. Kan anbefale leder på alle nivåer å ta dette kurset."

Frode Andersen, Manager Rack & Config. Operation Division, JOTRON

"Dette kurset traff meg spot-on i en hverdag med mye endringer, behov for å finne løsninger, og få folk med. Jeg har lært enkle, effektive verktøy som gir meg og andre en bedre hverdag. Dette er noe alle ledere trenger"

- Jon A. Holmberg, Strategic Logistics Manager, NOAH

"Veldig bra at det er nettbasert. Man kan velge tiden selv, blir ikke trukket ut fra jobben, og kan lære i fred og ro. Videoene er informative, personlige, lettfattelige, og motiverende"

Even Skistad, Lagerleder, NORGIPS

"Selv som erfaren prosjektleder, har jeg lært nye, verdifulle metoder jeg kan bruke umiddelbart i en hektisk hverdag. Dette er vel verdt både tid og innsats, fullt mulig å få inn i en presset hverdag og anbefales sterkt!"

Linda Berglund, Document manager, PHARMAQ

FOR NYE og ERFARNE  LEDERE som vil jobbe smart & effektivt

'Bedre kommunikasjon' er et 6 ukers teknologibasert og praktisk hands-on program som gjør deg til en bedre leder i hverdagen. Du lærer 6 enkle metoder/ ferdigheter og får fortløpende personlig support og coaching. 

GIR STOR EFFEKT MED LITEN INNSATS 

Forskningsbaserte, nøye utvalgte metoder*. Lær via korte videoleksjoner (5-10 min). Bruk rett inn i din hverdag. Få mer effektive og konstruktive:

 • Møter internt og med kunder
 • Vanskelige samtaler
 • Epost/Lync/telefon dialoger
 • Medarbeidersamtaler
 • Presentasjoner

* basert på Kotter, Hansen, Retorikk BI m.fl.):

 

LØFT KVALITETEN PÅ DISKUSJONER & BESLUTNINGER

Minske misforståelser, frustrasjon og omkamper. Få folk blir med på dine idéer og endringer. Få mer engasjement og konstruktive diskusjoner på møter. Forankre beslutninger. Hent frem det beste i dine medarbeidere..

'Maslow'-metoden

Forstå de 3 viktigste menneskelige driverne. De skaper enten frustrasjon og usikkerhet eller motivasjon og engasjement. Bruk de for å få frem det beste i dine folk.

'6 eller 9'-metoden

Unngå misforståelser og omkamper. Få mindre frustrasjon og konflikter. Samkjør forståelsen av situasjoner og mål. Finn felles løsninger.

'Fra-Er-Skal'-metoden

Styrk gjennomslagskraften! Lær en enkel metode for å kommunisere så folk forstår hvorfor, ikke bare hva - så får du folk med deg i stedet for imot deg.

Snu-tanker'-metoden

Snu destruktive tanker og frustrasjon til konstruktive tanker. Øker fokus, prioritering, og kan fjerne begrensende holdninger. 

'Feedback'-metoden

Lær å gi konstruktive tilbakemeldinger. Styrker motivasjon, løsningsorientering, og selvtillit. Folk vil bli sett og hørt.

'3B'-metoden

Løfter kvaliteten på møter: Få bedre diskusjoner og samhandling, få alle med og forankre beslutninger. Unngå omkamper.

HVA INNGÅR I PROGRAMMET?

 • Mye support og coaching (6 x 45 min) i 6 uker (eller etter avtale) 
 • 6 metoder/ferdigheter i kommunikasjon (via videoleksjoner)
 • Korte øvelser etter hver leksjon - implementere kunnskapene direkte i egne hverdagssituasjoner. Mye mer effektivt enn dagskurs. Raske tilbakemelding pr. epost.
 • Videoleksjoner og pdf'er tilgjengelige i 12 måneder for repetisjon og som bibliotek.
 • Bli bedre på kommunikasjon koster kun 9.800 per deltaker (passer alle ledere, ypperlig for nye ledere, og som talentutvikling).

OPPLEGG:

 • 6 ukers teknologi/ nettbasert kurs: 24/7 tilgjengelighet i 12 måneder 
 • Fleksibelt: trekker ikke lederen vekk fra jobb (heller omvendt)
 • 45-60 min innsats per uke: det får lederen raskt igjen fordi alt brukes og øves på i egen jobbsituasjon
 • Oppstart: når det passer deltakeren og etter avtale
 • Personlig SUPPORT: få feedback på øvelsene og hjelp til å bruke ferdighetene i egne situasjoner (30 min. coaching/uke)

PS. Får å lede et prosjekt eller en endring fra A --> B anbefales programmet Change & Project Supporter 

Innsikt fra en leder i programmet:

"Det kan dukke opp utfordringer,
 for eksempel når en forretningsenhete insisterer på at de ikke kan jobbe på noen annen måte. Noen ganger blir fronten så steil at de får viljen sin. Så oppdager de etter hvert at løsningen fungerer dårlig og vi må inn å endre.

Det er en tidkrevende og dyr måte å drive endringsledelse på. Vi ønsker jo aller helst å komme til en god løsning med én gang.

I sånne situasjoner ser jeg at ‘6 eller 9-metoden’ burde ha vært brukt. Vi burde brukt mer tid på stakeholders, hatt flere samtaler, og stilt bedre spørsmål.» 

Disse metodene fungerer. Du kan unngå misforståelser, unødvendige omkamper og jobbe mer effektivt.

100% FORNØYDGARANTI*

* Forutsetter gjennomføring av programmet

"Kurskonseptet er utrolig smart. Læring, øving og veiledning 'hånd i hånd'. Bra at programmet går over litt tid. Jeg satte stor pris på personlig veiledning. Efwa gir motivasjon til å prøve nye ting. Lærte også mer om meg selv gjennom metodene og hvordan jeg kan endre litt på min måte å jobbe på. "

Margrete Eiken
Quality Manager, NOAH

FOR DEG SOM LIKER FORSKNING

 • Dårlig kommunikasjon sløser 10% av investeringer i prosjekter (PMI, 2017).  Risikoen øker med prosjektets størrelse.
 • 74% av årsakene til at prosjekter mislykkes er diffuse mål og dårlig kommunikasjon (PMI, 2017)
 • 75% mangler tillit til å lykkes med prosjektet grunnet diffuse mål, 'out-of-sync stakeholders', og dobbeltarbeid (McKinsey, 2017)

BEDRIFTSINTERNT OPPLEGG?

Noen virksomheter bruker programmet for å trene alle ledere samtidig og styrke samhandling, løsningsorientering, og endringsvilje. Det kan med fordel gjøres over 6 måneder (1 metode/måned). Opplegget skreddersys. Det er ypperlig å bruke webinarer for å samle alle, introdusere månedens tema, og daglig leder får en unik mulighet å formidle viktige budskap, oppmuntre, og styrke fellesskap. Meget tids- og kostnadseffektiv måte å utvikle ledere på og forbedre kommunikasjon og bedriftskultur. Ta kontakt så finner vi en løsning for dere.

Close

50% fullført

Vi kontakter deg omgående om Rx6 'Få folk med!' programmet

Fyll ut og send inn: